Redactiebureau
voor alle redactiewerkzaamheden

JE TEKST GEREDIGEERD EN GECONTROLEERD!

 

 

Redacteur Pieter de Blok verfijnt elke tekst met oog voor detail. Laat je boek, artikel, brochure, folder, flyer en website controleren op leesbaarheid, spelling en taalgebruik!


Elke tekst verdient een goede controle. Niets is zo slordig als een tik-, schrijf- of taalfout in je communicatie-uitingen. Bovendien doet een onverzorgde tekst afbreuk aan de professionaliteit van je bedrijf. Ik kan als ervaren redacteur de teksten lezen met een frisse blik, de taalfoutjes opsporen en samen met jou tot een juiste formulering komen. 

Voor uitgeverijen bied ik tekstredactie, redactiecoördinatie, beeldredactie en proevencontrole aan. In mijn portfolio vind je een overzicht van mijn werkzaamheden van de afgelopen jaren, met een specialisatie in educatieve uitgaven. Uiteraard ben ik beschikbaar voor de redactie van álle soorten uitgaven. 

 

de Blok redactie heeft ruime ervaring in het werken met deadlines, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen!

 

 

NoordhoffBAO
NoordhoffBAO @Noordhoffbao 1 op de 3 fietsers fietsen zonder licht zagen we in het nieuws vanmorgen. Wijzer! Verkeer besteedt veel aandacht aa… t.co/Y6O93Nd2P1 Geretweet door Pieter de Blok Reageer Retweet Favoriet 12 Dec
Geschiedenis | Historiek.net
Geschiedenis | Historiek.net @historiek Op 1 december 1572, vier jaar na het begin van de Tachtigjarige Oorlog, richtten Spaanse soldaten het Bloedbad van… t.co/vqr7bg3Ogg Geretweet door Pieter de Blok Reageer Retweet Favoriet 1 Dec